+ ADD YOUR SITE (8 members)

advertisement

Click Member link to see site in tvHarderwijk Community + ADD YOUR SITE (8 members)
De Harderwijk Online Community is voor persoonlijke homepages, organisaties en instituten in Harderwijk, dus voor iedereen in Harderwijk die een niet commerciŽele site heeft. {;}Je kunt ook mee doen als je een aan Harderwijk gerelateerde pagina hebt. {;}Als een site aan deze voorwaarden voldoet en correct wordt aangemeld, dan wordt deze in de Community opgenomen.

Fietsersbond Noordwest-Veluwe
Informatie van de Fietsersbond afdeling Noordwest-Veluwe, over fietsbeleid, fietsvoorzieningen, belangen van fietsers, bevorderen fietsgebruik in de regio.

Judith's Homepage
Een mooie site met vooral actuele informatie over dolfijnen.

PCOB Afdeling Harderwijk
PCOB Afdeling Harderwijk, activiteiten en meningen. Bijdrage aan behartiging van belangen van ouderen voor wonen, zorg en welzijn, vervoer, veiligheid in en om de woning. Bijeenkomsten en meer.

Jeugd Activiteiten Club van de Kerken
Een website speciaal opgezet voor de jongeren van de H. Catharina parochie en de PKN-kerken in Harderwijk. Met onder andere een activiteiten-agenda, foto-album, gastenboek en forum.

Lejoos linkies
Een bonte verzameling links (stuur er ook een dan wordt de site groter)

H. Catharinaparochie Harderwijk
Website van de H. Catharinaparochie in Harderwijk. Met nieuws, informatie over de kerk en de parochie, een agenda en een gastenboek.

0341
Harderwijk informatie

Victoria Kruize
Deze site gaat over de Familie Kruize en de Familie katuin. Teven over Harderwijk

Ad